Любовен хороскоп за 18-24 януари 2016

Седмицата ще бъде интересна в любовен план. Венера и Юпитер ще помогнат на представителите на различните зодиакални знаци да преоткрият любовта. От друга страна пълнолунието може да ги накара да бъдат малко по-чувствителни или да забави някои любовни събития. Вижте любовната прогноза и за вашата зодия.

Овен

Пълнолунието във вашия сектор на романтиката ще доведе до повратна точка в любовния ви живот. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, ще усетите, че изпитвате нещо повече от желание за секс към партньора си. Обвързаните представители на зодията може да се замислят върху това дали половинката им дава нужното в любовта или не.

Телец

Ще почувствате силата на любовта през тази седмица по най-поразителен начин. Вашата половинка ще ви помогне да сбъднете някои от поставените ви цели. Ако все още се съмнявате в себе си, време е да погледнете положително на нещата, защото любимият човек ще ви даде цялата си подкрепа.

Близнаци

Комуникацията с половинката ще бъде много по-лесна през тази седмица. Ще осъзнаете, че е време да останете верни на чувствата си и че е време да ги изразите. Също така, от събота до 16 февруари, при вашата половинка ще има положителна промяна във финансите, което ще внесе във връзката ви още повече хармония.

Рак

Вашата половинка ще ви накара да се почувствате много по-значими през тази седмица. Като начало тя или той ще ви демонстрира много повече доверие, отговорност към вас и благодарност за това, което правите за него или нея. Ако имате планове да предприемете по-сериозни стъпки, от събота до 16 февруари звездите ще ви помогнат да осъществите това.

Лъв

Пълнолунието тази седмица ще ви направи някак по-чувствителни в любовта. Някои от обвързаните представители на зодията ще преосмислят връзката си и ако досега са се чувствали комфортно в нея, може да решат да предприемат някакви промени в тази посока. Необвързаните Лъвове имат потенциал да започнат офис романтика.

Дева

Любовта е във въздуха! Ако сте необвързани, знайте че до средата на следващия месец имате подкрепата на Венера. Има шанс да се запознаете с някой специален. За обвързаните представители на зодията, седмицата ще бъде изпълнена с романтика и планове за красиви пътувания.

Везни

Семейната хармония ще се възобнови след събота. Тези от вас, които все още не са представили своята половинка на семейството, могат да го направят сега или в близките седмици. Положителни промени могат да настъпят и в живота на необвързаните Везни, стига да бъдат отворени към повече социални контакти.

Скорпион

Вашите романтични фантазии са на път да се случат тази седмица. В понеделник Марс ще застане под перфектен ъгъл към Нептун – планетата на безусловната любов. На този етап Нептун се намира във вашия сектор на любовта. Като цяло седмицата е добра както за обвързаните, така и за тези от вас, които търсят своята сродна душа.

Стрелец

За обвързаните представители на тази зодия е възможно да възникне конфликтна ситуация с любимия човек. На пръв поглед невинен разговор може да прерасне в спор. Възможно е този спор да бъде породен от тема, свързана с пари. Напрежението помежду ви ще продължи цяла седмица.

Козирог

Венера влиза във вашия знак в събота, за да ви помогне да подобрите любовта в живота си по всеки възможен начин. Освен това пълнолунието в събота ще попадне във вашия осми дом на интимността. Бъдете отдадени един на друг с любимия човек и се радвайте на онези моменти, в които може да останете насаме.

Водолей

През тези дни ще се усещате по-уязвими в любовта. Може да се почувствате несигурни, да искате да преосмислите връзката си. Не бързайте с изводите и решенията.
За необвързаните представители на зодията в този момент няма шанс за нова любов.

Риби

Вашият социален живот ще бъде ключът към подобряване на любовния ви живот и по-точно за тези от вас, които са необвързани. Венера ще ви окаже своята мощна подкрепа и ако получите предложение за среща – не отказвайте. Магията е във въздуха!

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *