ШОКИРАЩ СЛУЧАЙ! Лекар перверзник упои жертвата си, анализира вагината й, после 6 дни я изнасилва

Шведската полиция разследва шокиращ случай, в който лекар изнасилил жена, след което я отвлякъл и държал в специален бункер като секс робиня, съобщи Aftonbladet. Съоръжението било построено с перфектна шумо и звукоизолация и очевидно е било предназначено да скрива жертвите на перверзния медик. От 1990 година лекарят е имал своя страница в интернет и разказвал за своите увлечения и пристрастия. Негов кумир бил Арнолд Шварценегер, а също така и италианският порноактьор и режисьор Сифреди, известен със снимките си на груб, извратен секс.

Миналата година докторът, който тогава бил на 38 години, се запознал с 30-годишна жена и отишъл да й гостува. По време на гостуването си обаче той я упоил и изнасилил няколко пъти. Упойката поставил в шоколад и го дал на жертвата.

След като приключил с изнасилването, докторът поставил жената в инвалидна количка и я откарал в бункера, направен за целта в отдалечена от населени места ферма. Там на квадратура 60 кв.м тя останала шест дни, през които била многократно изнасилвана. През това време той носил гумена маска, за да не бъде разпознат от жената, пише блиц.

Докторът взел кръв от жената и намазка от вагината й за анализ, за да се убеди, че не страда от венерични заболявания. Когато видял, че полицията е обявила жената за издирване се уплашил и я върнал обратно в Стокхолм. Заплашил я с пистолет да не казва нищо, но на разпит в полицията тя го издала.

Делото срещу насилника продължава. Издирват се и евентуални други жертви на извратения доктор.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *