Проститутка се споразумя с прокуратурата, осъдиха я на 150 часа общественополезен труд

Жрица на любовта се споразумя с прокуратурата в Дупница, като обеща, че повече няма да упражнява древния занаят, и бе осъдена на 150 часа общественополезен труд и 6 месеца „пробация“.

39-годишната Теменужка М. от години извършва сексуслуги на главен път Е-79, в близост до разклона за Рилски манастир, срещу заплащане. Последния път е заловена от патрулиращи полицаи в момент на „работа“. Задържана е за няколко часа в РУП – Дупница,след като дала показания, е освободена и срещу нея образувано наказателно производство за престъпление срещу личността.

По време на съдебното заседание Теменужка М. обещала пред прокуратурата и съдебния състав, че скъсва със занаята и ще си търси друга работа. Тя е осъдена на 150 часа общественополезен труд, като преди това се регистрира на постоянен адрес.Два пъти седмично ще се среща с пробационен служител.

Теменужка М. е от Ботевград. За пореден път тя се споразумява с прокуратурата, но досега винаги се е връщала отново на пътя. 

При поредното й осъждане на „пробация“ преди няколко години тя заяви, че има син и с парите, които изкарва от проституция, го издържа. Съпругът й я напуснал отдавна. Останала на улицата в безизходица с дете на ръце и започнала да работи като проститутка на пътя София-Кулата.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *