С лопата, шейна или ски хората от елита на Югозапада в луд възторг от първия сериозен сняг

Снегът изведе хората от Югозапада от топлите къщи и от два дни по заснежените пътища щъкат скиори, родители с деца и просто любители на бялата прелест.
Кметът на Разлог Красимир Герчев със съпругата си Ирина /сн. 1/ използваха уикенда, за да се попързалят около хижа „Яворов”. Двамата са заклети любители на природата, а в съчетание с любимия им ски спорт няма начин над Пирин да не падне сняг и те да не поемат по баирите.
Бившият директор на благоевградската болница д-р Владимир Пандев натовари в шейната дъщеричката си /сн. 2/ и двамата се забравиха на първата пързалка, която им попадна пред очите. Малката Виталия до такава степен се заплесна по зимното забавление, че лекарят едва успя да я прибере у дома, когато нослето й вече бе порядъчно замръзнало.
В Пазарджик евродепутатът Андрей Новаков, чийто старт в политическата кариера започна от Благоевград, подходи доста по-рационално към зимното бедствие – „Вот и вся романтика. Чинно си почистих пред блока”, написа Новаков под фотосесията /сн. 3/ с дървена лопата в ръка, с която приветства първия по-сериозен снеговалеж в родината ни за тази зима.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *