Бербатов за Солун: Всеки ден виждам морето и нищо не ми липсва

Българският нападател на ПАОК Димитър Бербатов бе избран за най-полезен играч в мача срещу “Верия”, който неговият тим спечели с 2:1. В Солун Бербатов откри резултата от дузпа.

“Най-важна бе победата за отбора. Този приз няма особено значение, точките са това, което остава”, коментира Бербо. Той се надява да вдигне с колегите си купата на Гърция, пише 24 часа.

“Как мога да не съм щастлив тук? Всеки ден виждам морето и нищо не ми липсва. Във футбола няма как да печелиш всеки път, дори да играеш силно. Често се опитваме да бъдем умни. Няма как винаги да си силен на терена. Но когато не си достатъчно силен, трябва да си достатъчно интелигентен, за да успееш да побеждаваш в такива двубои. Тези детайли правят разликата между добрите и наистина добрите отбори”, е отговорът на българина на въпроса как се чувства в Солун и ПАОК. Той обяснява и каква е новата му роля в схемата на гръцкия тим.

“Действах на позицията зад нападателя. Стремя се да свиквам с движението на останалите играчи, но ни трябват още мачове, за да се настроим едни към други”, казва Митко.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *