Бившият кмет на Стрелча призна за секс с ученичката, но не за изнасилване

Бившият кмет на Стрелча призна, че е правил секс с 16-годишната ученичка, която по-рано го обвини в изнасилване. По думите му обаче това се е случило напълно доброволно от нейна страна, съобщи Нова телевизия.

По-рано експертиза установи наличие на негова биологичен материал по нея. Освен това в кръвта на момичето е открито наличие на алкохол. По информация на Нова телевизия става дума за 300 грама алкохол.

Мярката на Иван Евстатиев се гледа при закрити врати.

Районна прокуратура в Пазарджик внесе поиска от съда бившият кмет на Стрелча да остане за постоянно в ареста.

„Устата на момичето е била сцепена и тя цялата е била в кръв“. Това заяви роднина на 16-годишното момиче.

„Когато я видях, тя беше много зле и не си спомняше нищо. Много е тежко. Не мога да повярвам, че това се случи при положение, че тя му се доверяваше много“, заяви нейна приятелка.

След като двама районни прокурори от Панагюрище си направиха отвод, случаят се наблюдава от прокуратурата в Пазарджик. Момичето вече разпитано пред съдия в присъствието на психолог. Предстои Районният съд в Панагюрище да насрочи съдебно заседание, в което да бъде решено дали Евстатиев ще остане зад решетките.

В кръвта на ученичката е открито голямо количество алкохол. Това сочат експертизите, които обаче не са установили упойващи вещества. Според източници на Нова момичето е приело поне 300 грама. „Когато я видях, тя беше много зле и не си спомняше нищо. Много е тежко. Не мога да повярвам, че това се случи при положение, че тя му се доверяваше много“, заяви нейна приятелка.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *