Родителите търсили изчезналата си дъщеря 10 години, а след това я намерили на най-неочакваното място!

Изчезването на Ксиао Юн е било мистерия дълги години, но тази история има щастлив край – след 10 години тя е намерена. Именно миналата седмица полицията е получила обаждане от кафене в провинция в Китай, където е било намерено 24-годишно момиче, което спи, а след това се оказало, че за изчезването й било съобщено преди десетилетие.

Момичето било откарано в местното управление, защото се оказало, че личната му карта е фалшива, а накрая се оказва, че тя е избягала от дома си, когато е била на 14 години. Ксиао избягала от дома след една караница с майка си заради бягство от учебните часове. Ксиао Юн твърди, че последните десет години е прекарала като яде, спи и играе онлайн игри в интернет кафенета в различни градове.

Тъй като не може да си намери работа, преживява от милостината на работниците в локалите или техните клиенти. След начална съпротива, Юн се е съгласила да се срещне с родителите си, които уж не са променили своя телефонен номер с надеждата, че тя може да се яви. „Аз съм инат човек и имам незгоден характер, така че често се карахме. Но минаха 10 години и сега тя е възрастна личност. Никога повече няма да се караме „, споделя майката.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *