Ако носите кръстче на врата си задължително трябва да знаете тези неща

Носенето на кръст е сред най-разпространените ритуали за късмет и благоденствие в християнския свят. Кръстът категорично е признат за най-силния талисман за всички християни, а вярващите по цял свят го носят, с надеждата той да ги предпазва и напътства в живота.

С изключение за защита обаче, реликвата има и други силни въздействия върху нас. Вижте кои са най- популярните суеверия, свързани с най-християнския символ. Според поверията, талисманът с кръст алармира за много опасности и е индикатор за душевното състояние на притежателя си.

Сред най-разпространените суеверия за кръста е това, че в никакъв случай не бива да носите чужд кръст, тъй като чрез него приемате греховете на собственика му в момента, в който го поставите върху себе си. Поради същата причина никога не бива да носите и кръст, който сте намерили на пътя, тъй като това може да донесе в дома ви беди и болести. Акпо самите вие носите верижка с кръст около врата си, следете символа внимателно. 

Ако започне да потъмнява, това значи, че човек от близкото ви обкръжение оказва негативно влияние върху вас. Ако пък самата верижка, на която носите талисмана, се скъса, това е индикатор, че някой се опитва да ви направи магия. Внимавайте много да не загубите кръста си, тъй като това е знак за сериозни неприятности и проблеми в най-близкото бъдеще. Разбира се, всички тези чудодейни свойства на кръста важат единствено и само, ако той е осветен в църква, а не просто закупен от магазина. По същата причина, ако загубите реликвата или видите, че е потъмняла, ще успеете да избегнете негативното чуждо влияние, ако отидете в църква, запалите свещ и помолите кръстчето ви да бъде осветено отново

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *