Актрисата, бивша футболна националка, Мартина Апостолова освободи напрежението от сцената с тренировки със „Спортика“

Бившата футболна националка, актрисата в благоевградския театър Мартина Апостолова, не издържа на изкушението да се разкърши, като се отдаде на любимия си спорт и се включи в тренировка на момичетата от благоевградския тим „Спортика“.
Младото попълнение на трупата на ДТ „Н. Вапцаров“ дълго време се „пази“ от страстта си към футбола заради опасения от контузии, които биха й попречили на сценичната изява. Последната пиеса обаче, която репетира с режисьора О. Спиров и колегите си Кънчо Кънев, Божана Косева и Биляна Дилкова – „Последният страстен любовник“, с очаквана премиера в началото на февруари изисква отлична физическа подготовка.
„Налага се да тренирам, ако искам да съм в добра форма на сцените в Благоевград и в София с театър СФУМАТО, където също имам представления“, обясни Мартина Апостолова.
Състезателките от „Спортика“ пък, с които тя е излизала на терена по време на активната си спортна дейност, не пропуснаха да се пошегуват с нея, те я представят на феновете си като „новото попълнение, играла и в немската бундеслига и преминала успешно задължителните медицински прегледи“, като отбелязаха, че ще я чакат и на терена в гр. Рила да се включи в зимната подготовка на отбора.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *