Знаете ли, че дори формата на веждите говори за вашата личност! ВИЖТЕ

Разчитането на чертите на лицето се практикува от хиляди години, първото писмеnо доказателство за това писмена е намерено в Китай и датира от преди 2 000 години преди н.е.

Знаете ли, че дори от формата на веждите говорят за вашата личност? Много експерти в тази ниша смятат, че можете да научите всичко, което трябва да знаете за един човек само като погледнете в тях.

Всяка част от лицето ни отразява възрастта ни, аспект от нашия живот, орган в тялото ни. Така например устните издават много за нашия темперамент, а за разчитането на линията на сърцето, издълбана на дланта ни има цяла наука.

Хората винаги са намирали начин да променят своите вежди, за да изглеждат по-привлекателни, но формата която избират говори много за тяхната персоналност. Проверете какво говорят веждите ви за вашата личност:

 

Извити вежи 

Вие сте перфекционист. Приятелите ви биха ви описали като човек, който държи на визията и има набито око за детайлите.

Естествено прави вежди 

Ако веждите ви растат в напълно права линия. Вие сте здраво стъпили на земята и на вас разчитат много хора. Приятели, семейство, работодатели и колеги – всички ви имат доверие и не се колебаят да се обърнат към вас, в случай, че имат нужда от помощ. Тази форма издава и талант да решавате логически задачи и в напрегнати ситуации да се обръщате към логиката, а не към емоциите. 

Вежди с извивка нагоре 

Тази извивка издава любовта ви към състезанията, в които разбирасе държите да излизате победител. Вие имате заложби на лидер и добър шеф. Тези вежди издават още непоклатимата ви етика и такт на работното място.

Вежди, извити надолу

Вие сте много чувствителни и обсебени от собствената си личност. Прекарвате повече време да се чудите какво хората си мислят за вас Това понякога може да бъде и хубаво качество, но ви създава и доста проблеми.

Вежди-дъга

Вие сте балансирана личност. Действате разумно, но не криете чувствата си прекалено. Обичате приятелите си, емоционални сте, но не допускате да ви проличи много често, защото логиката бързо ви връща на земята.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *