Малкия Фрико се развежда с певицата Стефани, майка му Гергана и леля му Веселка свидетелстваха за заплахи на снахата и обиди „Гей, помияр…“

23-годишният благоевградчанин Георги Мирчев-Малкия Фрико, който съди жена си, певицата Стефани, за домашно насилие, е подал молба за развод. Бракоразводното дело е насрочено за другата седмица. Вчера пък бе даден ход на делото за защита от домашно насилие в отсъствието на двамата съпрузи. В началото на заседанието съдия Иван Петков попита адвокат Станислава Георгиева, която представлява ищеца, дали ще искат спиране на делото, след като им предстои бракоразводен процес. След справка по телефона с Георги Мирчев адвокатката заяви, че той иска делото за домашно насилие да се гледа.

След направеното изявление съдията зачете молбата за защита, в която младият благоевградчанин се оплаква, че бил подложен на психически тормоз от страна на съпругата си, както по време на брака им, така и няколко месеца след раздялата им. Жена му се изнесла от общото им жилище в Благоевград миналото лято и се върнала при родителите си в София. Тя продължавала да му вдига скандали по телефона, обиждала го, че е гей, помияр, и го заплашвала. Свидетел на грозните сцени ставала майка му Гергана Мирчева, която се грижила за двегодишната им дъщеричка. Той решил да поиска съдебна защита след телефонното обаждане на Стефани на 15  октомври миналата година, когато го заплашила с думите: „Баща ми ще ви сготви всички, ще дойдем в Благоевград и ще ви ликвидираме, ще си измисля причина и ще подам жалба, за да те вкарам в затвора“. Малко след това се обадил и тъстът му Методи Спасов, който му казал, че „ще го пребие и че ще го вкара в затвора и че няма да види повече детето”. Оттогава Георги живеел в непрекъснат страх както за себе си, така и за дъщеря си, заради което иска съпругата му да бъде отстранена за 1 година от общото им жилище в Благоевград, като й бъде забранено да приближава и местата за социални контакти и отдих. Тези твърдения бяха потвърдени от разпита на майката на Георги – Гергана Мирчева, и леля му Веселка Грънчарова.

„Стефани се изнесе през юли миналата година от семейния дом. На 15 октомври приспивах детето, когато се обади на сина ми по телефона. Крещеше, че е гей, че повече няма да види детето, че ще го нареди, ще го сготви. Това не е за първи път, това е системен психически тормоз върху сина ми. Бащата на Стефани използва същите думи. Георги не иска контакт с нея, иска само да вижда детето, което беше с нас на коледните и новогодишните празници“, каза

46-годишната Гергана Мирчева.

Сестра й Веселка Грънчарова обясни, че тя е подала жалба в Агенцията за социално подпомагане и полицията заради тормоза. „Всичко се върти около посещението на детето при сестра ми. Дават го доброволно, след което започват заплахите. Стефани се обажда на племенника и му казва, че детето трябва да бъде върнато след 2 часа, иначе ще го нагласи, ще го сготви. Аз бях у тях, когато му се обади, и чух всичко. Детето се разплака, сестра ми отиде да го приспива. После се обади баща й със същите закани, че ще му прати група, че ще вкара Георги в затвора. Стефани е импулсивна, а Георги избухлив, но тя го предизвиква”, каза лелята Веселка Грънчарова. След показанията на двете жени делото приключи. Решението ще стане известно другата седмица.

Припомняме, че няколко пъти Георги Мирчев се замесва в хулигански прояви, основно в местните дискотеки, с участието на брат му Юли, който идва като Батман да го спасява от „лошите“. При последния скандал, станал на 18 юни 2015 г. в нощен клуб в Благовеград, се стигна до бой с групата на Кирил Димитров-Бамбалеята и Дамян Илиев- Мано. След екшъна Юли се покри за 2 месеца, но след това доброволно се предаде в полицията с адвокат. Той беше обвинен за две престъпления – опит за убийство на Бамбелеята и причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди, и бе арестуван. Юли твърди, че не е носил нож в себе си и единствената му цел била да спаси брат си Георги и да го изведе от дискотеката. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *