Инфаркт покоси 52-г. мъж от Крупник секунди след като влязъл в лекарския кабинет

52-годишният Марио Айдов от Крупник издъхна внезапно, покосен от масивен инфаркт. Фаталният край настъпил вчера в лекарския кабинет на личния лекар д-р Станишева. Секунди след като влязъл в кабинета, мъжът успял само да седне на кушетката и дори не успял да съобщи какво му е.

„Пациентът влезе в 10.14 ч., седна, отпусна ръце и впери поглед в пода. Опитах се да му съблека якето за преглед, но той се отпусна безжизнен назад”, каза личната лекарка д-р Станишева, с която се свързахме по телефона. „В 10.15 часа подадох сигнал на тел. 112 за оказване на реанимационна помощ от спешен екип, по същото време предприех спешни действия за възстановяване на жизнените показатели. Предполагам, че се касае за остър миокарден инфаркт”, каза личната лекарка. Въпреки пристигането на спешния екип фаталният край бил необратим.

Близките на Марио Айдов нямат никакви претенции и по тяхна воля мъжът е освободен от извършване на аутопсия от съдебен лекар. Покосеният от инфаркт М. Айдов е работил в цех за маслини, не е страдал от хронични заболявания, рядко вдигал високо кръвно. Предната вечер преди нещастния инцидент е бил в компания. Запознати коментираха, че на мъжа внезапно му е станало лошо у дома, успял е да стигне до лекарския кабинет, защото домът му се намира в непосредствена близост до здравния участък в Крупник.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *