Махнете веднага тези предмети от дома си! Те ви носят нещастие, безпаричие и много отрицателна енергия

Да си обзаведете дома по такъв начин, че да излъчва спокойствие и хармония действително не е никак лесна работа. Всяко нещо във вашия дом излъчва енергия. Някои предмети, мебели или аксесоари притежават обаче отрицателна енергия. 

Кои са те ще разберете в тази статия. Едни от най-опасните аксесоари за интериор са африканските маски. Тези предмети за култови за африканската култура и в тях се влага информация за връзка с духове и задгробни сили. В интерес на истината не всички маски притежават отрицателна енергия.

Има различни видове маски – на добри духове, на духове-пророци, а също и на зли духове. Поради това е много опасно да държим такива маски в дома си, ако не знаем каква енергия е вложена в тях.

Още по-опасно е да украсите стената с маска, донесена направо от Африка. В нея може да е закодирана информация за раздяла, конфликти и дори най-лошото – за смърт. Ако имате африкански маски в дома си и ви сполетят беди, знайте, че в тях е причината. 

Друг предмет, който носи отрицателна енергия в къщата, е кожата от убито животно. Или препарираните животни или насекоми. Те влошават атмосферата в жилището, пише „зажената“. Важно е в кухнята да държите единствено здрава посуда.

Чаши със счупени дръжки или чинии с напукани краища мигновено трябва да бъдат изхвърлени, колкото и скъпи да са те. За да има любов и разбирателство всемейството, не дръжти книги с ужаси в спалнята.

Всеизвестно е, че човек е най-уязвим, когато спи. Точно тогава съдържанието от книгите облъчва спящия. Поради това е най-добре книгите да бъдат съхранявани в отделна стая, пригодена за библиотека. Картини с морски бури, природни бедствия също носят отрицателна енергия и умеят да „оживеят“ в ежедневието на човек. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *