Емоционално! Иван заяви със сълзи в очите: Никога няма да простя на Вихра, че смаза дъщеря ни!

„Никога няма да й простя, че смаза дъщеря ни“. В това през сълзи се зарече Иван Христов в най-емоционалната си изповед досега, цитиран от „хотарена“.  

Продуцентът беше гост в предаването „Търси се“, където изля душата си и разкри потресаващи подробности около развода си с Вихра. През цялото интервю той нито веднъж не спомена името й, с което показа каква неприязън изпитва към нея. 

Иван разказа, плачейки, как след раздялата с Вихра, тя му е забранила в продължение на дълъг период да вижда дъщеря си. Тв водещата не е имала право да му забранява, но въпреки това го е правела. 

„Нямах никакъв контакт с дъщеря си дълго време. Ходих в детската градина да я виждам и благодарение на прекрасната директорка можех да я виждам от време на време там“, сподели половинката на Андрей. Той добави, че Вихра пишела писма до общината с искане да бъде уволнена директорката, ако продължава да пуска таткото в детската градина, за да види дъщеричката си. 

„Имахме период, в който не се виждахме, имахме период, в който не се чувахме. Имахме период, в който като исках да се виждам с нея, получавах призовка, че нямам право да го правя, при положение че имам право да го правя“, спомни си със сълзи на очите Иван времето, когато бе държан далеч от дъщеря си Ава. 

„Аз до ден-днешен не мога да си отговоря на един въпрос: Кога една майка губи майчинския си инстинкт? Кога една майка е готова да размаже детето си, само и само да натрие носа на човек, който, да, безспорно я е наранил? Но не може ли това, че двама възрастни се нараняват, да остане между тях. Кога една майка хваща едно 5-годишно дете и го превръща в щит?“, разказа Иван. 

За щастие, днес този период вече е в миналото и Ава е забравила за ужаса, който изживява покрай развода на родителите си. В „Търси се“ момиченцето отправи видео послание към баща си, с което изуми колко е пораснала и колко мъдрост има в нея.

„Не ми липсва, че вече не живее при нас, щом там се чувства по-щастлив“, каза усмихнатото дете. И добавя, че раждането на братчето й Самуил за нея е било невероятно щастлив миг. Когато Самуил се родил, Иван попитал Ава как се чувства. А тя отговорила по изключително нетипичен за едно дете начин: „Почувствах се все едно някой взе сърцето ми, изстреля го в космоса, и едната половина върна при мен, а другата – при него“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *