Травмираните в „Бела“ вдигат флагчета по тъча, юноша вкара първия гол

Новият наставник на „Беласица“ Ангел Славков проведе първата двустранна игра с подопечните си. На терена в с. Марикостиново при температури около нулата оранжевите се наложиха над жълтите с 5:1. Юношеският национал Зари Динев вкара единствения гол за победените с далечен шут и рикошет. Малко преди почивката юношата на „Славия“ Росен Тупаров възстанови равенството след прецизен изстрел покрай Дани Георгиев, дублирал под рамката есенния титуляр Кирил Георгиев, чиито студентски неволи трябва да приключат до края на седмицата. През вторите 30 минути с опитния Александър Якимов в редиците си победителите вдигнаха оборотите и дръпнаха с попадения на Валентин Костов и Димитър Бояджиев. После капитанът Красимир Шапкаров се разписа на два пъти, преди помощник-треньорът Стоил Филипов да свири край на мачлето. Старшията Славков не можа да използва възстановяващите се от контузии Владимир Кабранов и Кирил Иванов, които периодично влизаха в ролята на асистент-съдии, когато не въртяха обиколки около игрището.

„Доволен съм, видях добри неща и, разбира се, ситуации, които можеха да имат по-вярно продължение. Но за тях на разбора“, кратко коментира А. Славков, който в хода на играта старателно си водеше бележки за изявите на футболистите.

Отново Марикостиново ще бъде домакин на първия зимен спаринг на комитите утре от 11.00 часа срещу десетия в Северозападната „В“ група „Кариана“, който е лидер в региона.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *