Свидетел на екшъна в столичното 17-о СОУ: Беше ужасен шок!

Беше ужасен шок. Това заяви пред камерата на bTV ученичка, станала свидетел на вчерашния екшън в столичното 17-о СОУ, където побеснели родители се нахвърлиха и набиха момиче от 10-и клас. Пострадалата Дебора беше откарана с линейка след инцидента.„Закъснявах за училище. Когато стигнах до кабинета по биология, заварих четирима възрастни и един десетокласник, които се караха и бутаха”, разказа момичето. 

След това свадата се пренесла в класната стая. „Едно от момичетата получи шамар, друго – тупане по лицето, а трето – душене. След това започна мелето пред дъската, полетя кофа. Госпожата се опита да ги разтърве, викна директорката. След това извикаха и полиция”, добави тя. 

Момчета от класа на пострадалите заявяват категорично, че не са имали пререкания с момчето, заради което се разразил екшъна. „Не сме имали никакъв конфликт с него. Не го познавахме”, добавят те. 

Директорката на школото Тодорина Атанасова заяви, че досега в училището не е имало подобен случай. „Това е прецедент за нас. Влязъл е ученикът, охраната го е разпознала. Хората, които са вървели след него, не са му обърнали внимание и са продължили към кабинета по биология. Това е недопустимо”, заяви Атанасова. 

Нападателите са задържани. Очаква се днес ученици да отидат в полицията, за да ги разпознаят. 

Rодители нахлуха вчера в школото с изучаване на френски език и нападнаха ученичка. Всичко станало заради скандал между деца, разразил се в сряда. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *