Маскиран убиец простреля един от най-богатите хора във Враца

Малко след 23.00 часа снощи е прострелян един от най-богатите хора във Враца, съобщи tribali.info.

Пред дома му е бил гръмнат 6 пъти Красимир Николов, известен в цяла България като Краси Яричката. 50-годишният бизнесмен е паркирал джипа си и тогава поръчков убиец го е прострелял. Всичките изстрели са попаднали в тялото му.

Съпругата му Петя и брат му Тодор чули малко след 23.00 часа пукотевицата, но когато излезли, заварили само падналия на улицата бизнесмен. Брат му незабавно го качил в друга кола и го закарал в Спешния център в много тежко състояние.

В Спешния център във Враца стабилизирали ранения мъж и незабавно го транспортирали към столицата. Краси Яричката е в съзнание.

На този етап е ясно, че килърът е бил сам и е бил маскиран. На мястото на инцидента работят криминалисти от дирекция на полицията.

Краси Яричката има транспортна фирма „Спътник 96“ с над 100 тира и е един от най-богатите хора в града. На този етап не е ясна причината за поръчковия разстрел, но е изключено да е заради дългове, тъй като той е от дълго време в този бизнес и има име на коректен партньор. Има две дъщери.

Районът около къщата му, която е близо до училище „Васил Кънчов“, е отцепен от полицията. 

По ирония на съдбата вчера във Враца се проведе мащабна полицейска операция срещу престъпността, в която участваха 14 екипа на полицията и жандармерията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *