Сензационен обрат! Свидетелят, реанимирал починалия Тодор: Той имаше признаци на инфаркт

Мариян Иванов – мъжът, оказал първа помощ и реанимирал 18-годишния Тодор, който почина след спречкване с двама братя, известни като Поничките, проговори пред Канал 3 час и половина преди насрочената от самия него среща с медиите. Той се включи на живо в ефира на телевизията на народа и разказа от първо лице какво се е случило.

След това Иванов се появи и пред камерите на Би Ти Ви и Нова телевизия, които сам беше повикал.

Ключов е разказът на планинския спасител за състоянието на Тодор, в момента, когато се е озовал насред скандала между момчето и братята.

„Тодор държеше бокс в дясната си ръка. Двамата братя бяха един с разбита уста, другият с посинено око. По лицето на Тодор нямаше видими белези – нито подутини, нито зачервяване. Не бих го реанимирал, предвид състоянието, в което го видях в началото. Стана му лошо много по-късно.“

След като хвърлил бокса, той бил взет от мъж, дошъл с такси.

„Тогава му казах „хвърли бокса, където беше!“, казал Мариян на мъжа, тъй като вече била извикана полиция и буквално имало намеса в събитията.
Иванов заяви, че в момента, когато момчето паднало, една жена е извикала „Никой да не го пипа, той си има здравословни проблеми“. Впоследствие Иванов разбира, че тя е майка на момчето. След като жената се развикала, че Тодор умира, Мариян се намесил.

До пристигане на линейката момчето имало дишане и зенична реакция. Починал е около половин час след пристигането си в болнично заведение, разказа Мариян.

Според него Тодор е имал признаци на инфаркт. Мариян Иванов от 15 години е планински спасител и твърди, че е наясно с даването на първа помощ. Каза, че изгонил единия от братята, който викал, че Тодор си гълта езика. Изгонил и баща му, разрешил само на приятелката му да помага.

Иванов каза, че когато дошла майката, се скарала на Тодор, че само й създава проблеми. Майката, която бе пристигнала на мястото след като чула по телевизията, че Мариян ще говори, отрече това. Тя каза, че Мариян лъже, че вероятно е подкупен.

Мариян Иванов заяви, че не е познавал никоя от страните преди случая и че на двете семейства е казал, че няма да се явява като техен свидетел. Той обясни, че поискал да говори едновременно пред бТВ и Нова тв, защото му се обаждали разни хора, които му предлагали облаги от името на различни медии, предложили му дори кола.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *