Стойчо Стоилов: Извадиха „Литекс“ след политически натиск от „Левски“

Спортният директор на Литекс Стойчо Стоилов сподели, че отборът е изваден от „А” група заради политически натиск, дошъл от страна на „Левски”.

„В момента имаме нужда да се съберем и да помислим какво е най-добро за клуба. Но сега се действа целенасочено срещу нашия отбор. И това не е от 1-2 месеца, а от цяла година. Така се стигна до нашето изваждане от групата“, сподели Стоилов пред БНТ.

„Направихме своите грешки, но БФС чете правилника така, както дяволът чете евангелието. Под политически натиск се взе решение срещу футбола в България. Най-много ме е яд на футболните хора в изпълкома, че направиха това. Има политически интерес от собственика на „Левски” да се извадим от групата. Купата вече е една от целите ни. Нека да видим до 2-3 дни какво ще решим за клуба, ще видим какво ще стане“, добави Стоилов.

„Не мисля, че играчите ни ще напуснат, те си имат договори. Ще имаме разговори с тях, но не мисля, че те ще искат да напуснат. Обявихме си програмата, ще имаме големи мачове в Испания, тези двубои може да се окажат повратни за кариерите им. Срещаме съперници от Шампионската лига там, знаете, така че може да се докажат“, завърши Стоилов във връзка с бъдещите планове на тима от Ловеч.

loading...


 
 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *