Лидерът на ДСБ Радан Кънев на партийна совалка в Пиринско

Лидерът на ДСБ Радан Кънев започна обиколка на структурите в Пиринско, за да сондира настроенията по места за новия опозиционен курс на партията. Първата му спирка беше в Благоевград, където се срещна с местния актив. Сбирката се състоя вчера на обяд в ресторанта на зам. председателя на ДСБ – Благоевград Владимир Миленков-Ботев. Домакин беше председателят на общинската организация Калоян Ханджийски, който бе поканил членовете на ръководството Димитър Лишков, Милена Велкова и предишния областен координатор Димитър Стойчев /на снимката/.

Пред репортер на „Струма“ Радан Кънев заяви, че иска да чуе какво мислят членовете на ДСБ за излизането на партията извън властта, както и за перспективите пред Реформаторския блок. „В събота ще се проведе национално съвещание на ДСБ, на което ще представя оценката си за правителството, както и за работата на министрите. Аз считам за успешни няколко министри – на външните работи Даниел Митов, на отбраната Николай Ненчев и на здравеопазването Петър Москов. Предстоят промени на устава на ДСБ, които се обсъждат в структурите по места. В същото време тече вътрешнопартийна дискусия дали ДСБ ще продължи участието си в Реформаторски блок, или ще участва в нов политически проект. Всичко това ще се решава на националния партиен форум през месец март“, каза Радан Кънев.

След срещата в Благоевград Радан Кънев се отправи за Петрич, съпровождан от лидера на местната организация Стоил Яков, който бе избран за председател на УС на „Терем“. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *