Това силно лекарство ще ви отърве от гъбичките по ноктите завинаги!

Захаросаният мед ще пребори упоритите гъбички по ноктите на краката благополучно, и то само за две седмици, като прилагате един твърде удобен, но в същото време и ефикасен метод.

Наличието на гъбичното заразяване по ноктите на краката ви се характеризира с петна и изкривяване на нокътя. Това би могло да е вследствие на честото носене на стегнати и неудобни обувки, ходене с боси крака във влажна среда и други. Често това деформиране причинява болка и ходенето е затруднено. Знайте, че преди предприемането на лечение трябва да посетите кабинета на специалист. Той ще направи всяко изследване, от което имате нужда, и ще ви уведоми в случай на гъбична инфекция. Когато гъбичната инфекция е потвърдена, вземете незабавни мерки и се излекувайте само с помощта на малко захаросан мед.

Върху краката е необходимо да сложите найлон, за да ги увиете, защото медът ще се разтопи и ще се стече по тях. Можете да използвате найлонови ръкавици за ваше удобство, тъй като ще мушнете пръстите на краката си в тях. След като вече сте намазали засегнатите места със захаросания мед и сте увили с найлон, е време да си обуете чорапи отгоре. Препоръчваме тази процедура на лечение да се извършва преди сън, защото така се престоява с направения „компрес“ цяла нощ. Когато станете на сутринта, сваляте чорапа и найлона, а след това измивате краката, но само с чиста вода.

Лечението продължава за период от 14 дена, защото премахването на петната и гъбичната инфекция изискват време, постоянство и търпение. При нужда периодът на лечение се увеличава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *