ДВА ИНЦИДЕНТА ЗА НОЩ В БЛАГОЕВГРАД! 33-годишен в реанимация след свръхдоза „Ибупрофен“, ЮЗУ студент сряза китката си

Два случая с пострадали млади мъже, 33-годишен и 22-годишен, са обслужени от спешните екипи през нощта в Благоевград. П. Костадинов, погълнал над 10 таблетки „Ибупрофен“, по спешност е приет в реанимация на благоевградската болница. Инцидентът с младия мъж станал около 19,45 часа в жилището му в кв. „Еленово“.

Изпаднал в тревожно разстройство, той погълнал медикамента, който е болкоуспокояващо и не е желателно да се приема повече от три дни без лекарско предписание. След приема получил световъртеж, гадене и изпаднал в нестабилно състояние. На място в дома му е оказана първа помощ и с линейка е транспортиран до болницата. Предприети са реанимационни действия за овладяване силната интоксикация на организма. На пациента се провежда интензивно лечение, няма опасност за живота му, съобщиха от МБАЛ – Благоевград.

Още един случай е обслужен през нощта от спешните екипи. 22-годишният турски гражданин Ф. Аканджъ, който е студент в ЮЗУ – Благоевград и живее в София, се самонаранил, като срязал лявата си китка. Инцидентът станал през нощта на бул. „Джеймс Баучер“, младежът бил с компания в заведение в хотел и под въздействие на алкохола се наранил. Транспортиран е до спешно отделение, след обработване на раните му е поставен шев и е освободен. През цялото време неотлъчно до него си били девойки и младежи от компанията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *