8 секс лъжи, които жените казват на половинките си

Проучване показа, че лъжем по веднъж или два пъти всеки ден, като най-често скриваме истината от най-близките си хора. За секс хората лъжат по две основни причини – за да защитят чувствата на партньора или за да си направят сексуалния живот по-интересен. А колко от следните лъжи сте казвали вие?

1. Сексът ни е също толкова вълнуващ, колкото в началото С времето сексът може да стане по-интимен, по-нежен, но по-вълнуващ…? Това е крайно необичайно. Страстта има нужда да се подклажда. По ирония на съдбата хората, които имат най-добри отношения, страдат от най-голяма липса на желание.

2. Да, скъпи и аз имах оргазъм по същото време Повечето двойки поддържат или се стремят към този мит, въпреки доказателствата, че едновременният оргазъм е рядкост. И това има научно обяснение – жените се нуждаят от много повече време за кулминационния момент.

3. Правим секс през цялото време Всъщност статистиката показва, че средно двойките правят секс веднъж в седмицата.

4. Разбира се, че не споделям с никого сексуалните ни проблеми Изследване в САЩ показва, че 63% от хората биха се доверили на трети човек за интимни проблеми.

5. Никога не съм симулирала оргазъм Ако мъж каже това, има голяма вероятност да е истина, но ако го чуете от жена, то със сигурност ви лъже. Само в 25% от случаите оргазмът на жените е истински, твърдят учените.

6. Никога не съм гледала порно Научно доказано е, че между 95 и 98% от мъжете гледат филми за възрастни, но те не са единствените. 55% от дамите гледат някакъв тип еротика поне веднъж месечно, 40% гледат порно всяка седмица, а 96% признават, че гледат заедно с партньора си.

7. Нямам вибратор А в действителност цели 80% от британките крият минимум един в нощното си шкафче.

8. Когато мисля за секс, мисля само за теб 96% от британските мъже и 90% от жените фантазират и повечето фантазии не са с настоящия партньор.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *