41 г. самохвалко: Баща съм на 800 деца, ще гледам да ги докарам до 1000

41-годишният британец Саймън Уотсън се хвали, че е баща на над 800 деца и се надява в следващите години да ги умножи до 1000, пише „Дейли мейл“, цитирани от Всеки ден. Той от години е редовен донор на сперма и се радва на голяма популярност сред желаещите да заченат по изкуствен път.

Започнал да се занимава с донорство на сперма преди повече от 16 години, разказва самият той. Преди това продавал парфюми в семейната фирма на родителите си. В момента търгува основно във „Фейсбук“ и през страницата си в интернет, където предлага спермата си срещу 50 паунда за доза. Твърди, че от неговия генетичен материал до момента има заченати най-малко 800 бебета, а потомството му се увеличава поне с едно бебе на седмица. „Смятам, че вече имам 800 и повече деца. В рамките на следващите четири години смятам да стигна 1000, а защо не и повече“, казва мъжът.

Въпреки огромното си потомство Саймън отглежда само три деца, заченати по естествен начин. Има двама синове и една дъщеря. Според него, нито един от тях няма против, че имат неколкостотин братя и сестри.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *