Обраха дъщерята на Стоянка Мутафова

Обраха дъщерята на Стоянка Мутафова – актрисата Мария Грубешлиева. Кражбата е станала посред бял ден, от дамската й чанта, на улицата или докато е пазарувала – Мария и до днес може само да предполага. Откраднати са й 1000 лева, които по думите й отварят сериозен дефицит дори в дома на примата на българския театър.

„Аз и до момента още не съм се възстановила, но какво да направим, случи се. И не е само с мен, това е с много хора – непрекъснато се случват такива работи”, каза Грубешлиева пред камерата на „Събуди се”. 

През зимата, когато бързаме да се стоплим, чантите ни стават още по-лесна мишена. Не ги усещаме под дебелите палта, не ги усещаме и когато ръцете ни са изтръпнали от студа. 

С парите Мария е трябвало да погаси битови сметки. Сега тя успява да плати само тока, защото енергото не приема извинения – дори ако се забавим заради кражба. 

„Ако този човек е беден човек, ще му простя по някакъв начин”, споделя още актрисата.

Но каква да е поуката? Мария е готова да оневини поредния крадец по пътя си, защото вярата й в хората все още струва повече от парите. Да загуби и нея, е като да загуби себе си. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *