Наталия Кобилкина залюби мениджър на 5-звезден хотел в Банско

Малко преди раздялата с бившия си съпруг – Делчо Добрев, Наталия Кобилкина направила списък за какво му е благодарна. Прочела му го, а той сторил същото за нея. След това подали молба за развод по взаимно съгласие.

Освен този списък тогава красивата сексоложка направила и друг – с качествата, които иска да притежава следващата и? половинка. Имало и две странни нейни желания – той да говори френски и да умее да свири “Лунната соната” на Бетховен на пиано.

Един ден, малко след като се запознала със сегашния си приятел, двамата били на ресторант. В заведението случайно имало пиано. Той станал от масата, седнал на него и засвирил “Лунната соната”. Наталия онемяла от учудване и в този миг веднага разбрала, че това е мъжът за нея, пише 24 часа. В допълнение – той говори и перфектен френски. Оказало се, че свири и на барабани.

Казва се Такис Дретакис и е мениджър на 5-звезден хотел в Банско.

Цял живот е в туристическия бизнес. Завършил е в Швейцария. Има гръцки паспорт, но е живял и работил в Англия, Америка, Франция, а сега – в България. Все още не говори езика добре, затова с Наталия се разбират на английски. Много е умен, истински джентълмен е и непрекъснато я изненадва, казва Наталия. “Когато си мисля например, че е в другия край на България, той се появява пред колата ми. Или когато се прибирах от Лондон – той дойде до София само за няколко часа. Чакаше ме на летището, за да ме посрещне с табелка в 4 ч през нощта. Украси цялата къща със свещи, беше много красиво. И после отново отиде на важни срещи из България. Романтичните изненади са нещо ново за мен, но сега се уча. По принцип съм практичен човек, обичам да планирам, затова ми е трудно”, разказва Наталия.

Наталия и Такис си правят селфи.

Двамата с Такис се запознали по време на бизнес среща в хотела, в който той работи. Тя провеждала семинари там. След това я поканил на вечеря. Тя приела, но дори и не подозирала знамеренията му мислела, че ще е бизнес среща.

Оказало се обаче, че двамата си пасват изключително много – разбрали го още на същата вечер. А на следващия ден Такис запознал Наталия с майка си – сигурен знак за сериозните му намерения. На Нова година близките му, които живеят в Гърция, били в България. “Приеха ме, много ме харесаха, аз тях – също. Сега ние ще ходим в Атина”, разказа още сексоложката.

Тази снимка се появи в профила на Кобилкина в мрежата навръх Коледа.

На Коледа Такис я изненадал с романтична вечеря в луксозен ресторант. Казал и?, че отиват на ски и тя била облечена като за пистата. “С него никога не знаеш къде ще се озовеш”, смее се Кобилкина.

Тя оповести новата си връзка в социалната мрежа – там, където за първи път призна и за раздялата с Делчо. Първата и? обща снимка с Такис се появи във фейсбук навръх Коледа.

Вдясно – двойката позира пред коледна елха.

Наталия и Делчо бяха семейство цели 11 г. Според двамата раздялата им била хармонична. “Така се случва, когато знаеш, че си дал всичко в една връзка, знаеш, че си получил всичко, което може. Тогава тя пада като узрял плод в ръцете ти”, каза малко преди развода миналата година сексоложката. Двамата не живеят заедно от миналия юли, но причина за това не беше трети човек. Такис се появил в живота на Наталия два месеца, след като тя официално била разведена.

Освен с нова половинка малко след раздялата Наталия се сдобила и с ново жилище, което осветила с голям купон с приятели. Засега обаче на двамата с Такис им е трудно да живеят заедно, защото непрекъснато пътуват. Той също има свое жилище. Не са говорили и за брак, но са много влюбени и предпочитат да не пришпорват връзката си.

loading...


Наталия с бившия си съпруг Делчо Добрев

 

Кобилкина още поддържа отлични отношения с бившия си съпруг. Такис също се запознал с него. “Двамата нямат никакви проблеми”, категорична е Наталия. Макар че с Делчо вече не са семейство, с него я свързва и работата. Преди 5 г. тя създава първата в България Академия за щастливи жени – образователен център, където работят професионалисти по семейна психотерапия и сексология от България и чужбина. В академията и до днес преподава и Делчо – води семинари по суровоядство.

Именно той бил причината Наталия да заживее в България. Запознали се в Ростов на Дон. По това време Делчо имал бизнес в Русия и отишъл до града, за да види как работи персоналът. Наталия пък била студентка по психология в Института за управление на бизнеса и правото в Ростов на Дон. Разказва, че се влюбила и в него, и в България от пръв поглед. Дошла с него в София, започнала да учи езика и станала първият сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения за щастливи отношения. Освен висше образование по психология Наталия е и магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. Притежава и диплома “Семеен терапевт и клиничен психолог”, което много и? помага в работата. От години непрекъснато изнася лекции по сексология за аудитория от 10 до 150 човека, прави тренинги за личностно развитие в България и в чужбина, автор е на няколко книги.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *