ЗЛОВЕЩО! Момиче с половин глава се роди в Индия, очите му са изцъклени

Момиченце се роди в Индия с половин глава и с изцъклени очи. 32-годишната Савита Рани от Амроа в щата Ута Прадеш в северната част на страната е родила своето „бебе чудо” в четвъртък по естествен път, пише блиц.
Скоро след раждането си обаче новороденото станало тема номер в устите на хората. Голям брой местни жители дори започнали да се събират пред болницата с надеждата да видят „детето чудо”.
Два дни след раждането си момиченцето починало в резултат на сърдечна недостатъчност. Д-р Кусум Лата каза: „Тези усложнения се появяват в резултат на нередовно и неправилно хранене на майката по време на бременността. Затова, ние, като лекари, постоянно подчертаваме важността на редовните прегледи на бременните жени, за да можем да напътстваме майките с надеждата да избегнем появата на подобни аномалии”.
Д-р Лата добави, че е цяло чудо, че майката и детето са оцелели толкова време след раждането. Майката, която вече има три здрави деца, е имала големи трудности при раждането, като е изгубила голямо количество флуиди и кръв.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *