Благоевградският кадър на БСП А. Балабанов стана експонат в Третяковската галерия, лично премиерът Медведев го показва на Шварценегер

Бившият младежки лидер на БСП в Благоевград и бивш общински съветник Асен Балабанов стана на 36 години. Колегите му в Министерството на образованието и науката, където той  работи като експерт по европейски проекти, го изненадаха с оригинална снимка. На нея рожденикът виси на портрет в Третяковската галерия, а руският премиер Дмитрий Медведев в ролята на екскурзовод показва произведението на екшън звездата от Холивуд Арнолд Шварценегер. „Нали съм зодия Водолей, добре са ми „подлели вода“, призна си Асен, оценявайки чувството за хумор на колегите си.

Още един подарък под формата на тънък намек получи  за 36- годишнината си рожденикът – купа, на която пише: Шумахер, ти си №1. Това е един вид закачка за шофьорските ми умения, не съм карал с 220 км/ч, ако някой това си мисли, но на една командировка просто бях „по-динамичен като шофьор“ и женската част от колегите малко са се стреснали, та сега си отмъщават, обясни причината за приза си Асен Балабанов.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *