Благоевградски футболен мениджър с трансферен договор в Ел Класико влиза с 2 дамаджани ракия и 2 чифта миризливи чорапи

„Днес, 29 декември 2015 г., Димитър Пачавуров и Ел Класико подписват договор за постоянен трансфер в отбора в размер на две дамаджани ракия, едно шише матеница и два чифта миризливи чорапи. Договорът е за период от два сезона и не подлежи на допълнителни договорки. Съставил: Ел Класико, Състезател /не се чете/“ – този контракт разсекрети тези дни 23-годишният студент по компютърни системи Д. Пачавуров, който е и мениджър в благоевградската „Аматьорска лига по минифутбол SPS“.

За по-голяма автентичност младежът, който бе кандидат-съветник в листата на Радослав Тасков за общински съветници в Благоевград на последните местни избори, е качил на страницата си във Фейсбук и видеоклип от подписването, с което за пръв път българин се включва във вечното дерби между футболните отбори „Реал” /Мадрид/ и „Барселона”. Приятелите му веднага поеха майтапа и в духа на най-черния хумор го предупредиха само ракията да не е якорудска, намеквайки за многото смъртни случаи в този край в началото на тази година от алкохол менте. Опасенията им обаче са напразни, защото ако не спец по мръсните чорапи, Пачавуров е безспорен познавач на качествения алкохол.

Както вестник „Струма” писа, преди по-малко от месец той пусна в електронен базар атрактивната обява, че предлага срещу 6000 евро 70 литра узо, ракия и вино, заровени в Пирин планина преди 23 г., но до момента кандидати няма.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *