Одобриха трима от новите в „Беласица“

Старшията на „Беласица” Ангел Славков окончателно одобри трима от новите при комитите. Правото да обличат бяло-червения екип заслужиха Росен Тупаров-Роко, Методи Стоименов-Геелс и Божидар Яков.18-годишният Р. Тупаров се завръща в родния клуб след 2 г. престой в ДЮШ на „Славия”, където е тренирал последователно при Ивайло Семерджиев, Петко Петков и Владимир Иванов-Фугата. Яворничаните Геелс и Б. Яков освен за петричани са играли за „Беласица 1923” и родния „Яков” в пиринската бундеслига, имат и кратки престои в тимове от гръцката V дивизия.

„Тримата имат качества, които трябва да бъдат доразвити. Старанието, което демонстрират в тренировките, също оказа влияние върху решението ми”, обясни А. Славков.

В същото време от списъка му отпадна самуиловецът Васил Василев, който получи контузия. Останалите момчета на проби ще разберат съдбата си тези дни. Треньорът на петричани изрази надежда, че Красимир Шапкаров и Мартин Таушанов скоро ще бъдат възстановени, няма да се бърза с включването на претърпелите операции Благовест Таушанов и Владимир Кабранов, въпреки че последният вече започна занимания с топка, а клубният шеф д-р Мазнейков е уверил, че от средата на февруари нататък ще се готви с колегите си.

„Продължаваме да търсим опонент за 30 януари, за предпочитане е да намерим силен съперник с футболисти, преминали през „А” и „Б” група като „Кариана” /Ерден/, срещу който изиграхме полезна проверка. Ще ми се с „Хоризонт” /Турново/ на 3 февруари да играем на техния терен, който е в отлично състояние, но всичко зависи от времето”, допълни А. Славков, чиито подопечни мерят сили с „Марек” утре от 14,30 ч. в с. Марикостиново.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *