Двете зодии, от които жените трябва да бягат! Тези мъже ще ви разбият сърцето и ще ви съсипят живота!

Жените сме доста по?чувствителни и за това е необходимо внимателно да избираме кои мъже да допускаме в живота си, за да не се окажем наранени накрая. Това са 2?те зодии, за които е необходимо да си имаш едно на ум!

Близнаци
Мъжете с тази зодия действително имат две лица и с едното от тях въобще не искаш да се запознаваш. От една страна Близнаците са доста мили и грижовни мъже и дават всичко, за да те спечелят. Но спечелят ли те… от там нататък сякаш всичко рухва и мъжът пред теб се превръща в изцяло непознат човек. Милите жестове спират, отношението се променя и с две думи ? вече не му е толкоз интересно, колкото в началото. Единственият начин да спечелиш сърцето му е като не му се даваш лесно, тогава има шанс да те оцени.

Скорпион
Мъжете, които никога не поемат инициативата в свои ръце. Вечно ти ще си жената, която взима решенията, мъкне тежките торби от супермаркета и се занимава с организирането на почивката през лятото. Скорпионите не харесват много властни жени и често пъти се измъкват от „лапите“ им с пословичната си безотговорност. Мъжете от тази зодия не са и никак романтични, рядко правят изненади и не обичат да изразяват чувствата си по никакъв начин, съобщава „За жената“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *