Акция „Антидрога“ в Пиринско продължава! Хванаха в Гоце Делчев руснак и естонец с 254 грама канабис в колата, 3-ма от Дебрен арестувани заради шофьор с цигара марихуана, обвиниха ученик за наркоразпространение

Благоевградски полицаи задържаха трима мъже от село Дебрен, след като откриха цигара с марихуана у шофьора на колата. Автопатрул на Първо РУП спрял лек автомобил в района на КПП – Бело поле в събота вечерта. При проверката у 24-годишния Исмет Газиев полицаите намерили цигара, съдържаща марихуана. Шофьорът и спътниците му – 35-годишният Фикри Вълков и 19-годишният Осман Маджиров, са задържани в полицията със заповед до 24 часа. За случая е уведомена Районна прокуратура.

Ден по-рано полицаи от Гоце Делчев заловиха руснак и естонец с 254 грама марихуана. Дрогата бе открита в лек автомобил „Опел Зафира“, с който се движили по централната улица. В хода на работата по случая е установена съпричастността към случая на 27-годишен от Гоце Делчев. След извършена проверка в помещения, обитавани от местния жител, са намерени и иззети около 17,2 грама суха тревиста маса, реагираща положително на марихуана.

Около 21:50 часа на 25.01.2016 г. в местността „Ръждавица”, землище на Гоце Делчев, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, е извършена проверка на лек автомобил „Рено Туинго”. В хода на проверката у водачо на автомобила А.Г./66г./ от Гоце Делчев, са открити около 0,2 гр. кокаин и около 0,4 гр. канабис. А.Г. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354А, ал.3 от НК.

Припомняме, че миналата седмица бяха задържани 4-ма млади мъже от село Долно Осеново след операция „Антидрога“. Първо полицаите задържаха 18-годишния Кирил Синяков на автобусната спирка на ул. „14-ти полк” с 3 топчета канабис с общо тегло 2,3 грама. След като е задържан със заповед за 24 часа във 2-ро РУП – Благоевград, на разпит са привикани още двама негови връстници и 25-годишен мъж, всички от село Долно Осеново.

Късно вечерта полицаите извършиха претърсване в апартамента на ул. „Марица“, обитаван от 18-годишния Георги Дичев от Благоевград. Последвало е и претърсване на лекия му автомобил БМВ, който бе иззет като веществено доказателство. Впоследствие той е привлечен като обвиняем за това, че е дал канабиса от 2,3 грама на своя връстник. 

loading...


 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *