Трио хандбалисти на „Интер“ лагеруват с връстници от водещи македонски школи в НСБ „Цар Самуил“

Трима от най-прогресиращите хандбалисти в школата на „Интер“ /Бл/ участваха в подготвителен лагер с връстници от водещи школи в Македония. Вратарят Мартин Попов, разпределителят Борислав Павлов и голмайсторът Валентин Митев се присъединиха към тренировките в НСБ „Цар Самуил“ в Петрич, където в продължение на седмица националната спортна база ползваха над 100 подрастващи от западната ни съседка.

Възпитаниците на треньорката Софка Арабаджиева имаха шанса да сверят часовника с надежди на „Металург“ /Скопие/, „Прилеп“ и „Астра спорт“ /Каменица/. Македонските специалисти останаха много доволни от предложените им условия на пълен пансион, изказаха се ласкаво и за качеството на спортните съоръжения. Удовлетворени от подготовката със съседите бяха и юношеските национали М. Попов и В. Митев, към когото миналата година проявиха интерес именно от „Металург“. С показаното старание в мачовете от първенството в зона „Витоша“ не е изключено скоро повиквателна за държавната юношеска селекция на България да получи и Б. Павлов.

Тримата благоевградчани демонстрираха израстването си и в последната контрола на „Интер“ в залата на спортния интернат с мъжката формация на „Пирин“ /ГД/ преди неврокопчани да посрещнат „Локомотив“ /Вн/ в осминафинален сблъсък от турнира за купата на страната.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *