Неврокопчани провалиха контролата с „Вихрен“

Пропадна днешната контрола на „Вихрен” срещу „Пирин” /ГД/, която трябваше да се играе от 15,00 ч. в Сандански. Още в понеделник наставникът на неврокопчани Димитър Крушовски е информирал щаба на курортистите за провала на спаринга, изтъквайки клубни проблеми, които възпрепятстват пътуването им.

От вчера в заниманията на вихренци се включи Николай Стоилков. Поливалентният футболист с прозвището Газелата записа един сезон сред професионалистите с екипа на „Чавдар” /Етр/, после се завърна в родния Сандански, преди да премине в „Беласица” поради изричното желание на тогавашния петрички наставник Пламен Мицански. За жалост Стоилков се контузи в контрола именно срещу „Вихрен” и пропусна почти целия сезон.

През миналата година опита късмета си като гурбетчия в Чехия, където заедно с Илия Длагонски ритаха в третодивизионния „Тахов” и дублиращия тим, състезаващ се в ІV дивизия под името „Розвадов”. С привличането на Газелата, който може да играе на няколко позиции, „Вихрен” се надява да запълни празнината, зейнала след напускането на Антонио Ласков в посока „Банско”.

В средата на терена наставникът Стойко Найденов трябва да се оправя и без 22-годишния Костадин Кафтанов, който се прибра в София, където живее семейството му, и подсили „Миньор” /Пк/. Опитният Валери Георгиев все още не е подновил тренировки, чаканият да се завърне от проби в Гърция симитличанин Даниел Гогов също избра офертата на перничани, където новоназначеният старшия Йордан Самоковлийски стяга здрава селекция. Далият дума да заиграе при курортистите халф от разпадащия се „Германея” Кристиян Киров пък се стяга да опита късмета си в Америка. Десният бек на санданчани Илиян Митрев навлиза с оптимистични темпове в тренировките, след като се възстанови от операцията на крака и вероятно ще участва в съботната контрола с „Кариана” /Ерден/.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *