Какво прави Крисия в Банско, защо води и куче

Талантливата певица Крисия има ново любимо занимание – 11-годишното момиченце страстно се е прехласнала по карането на ски. Това разказа нейният баща Марин Тодоров, който е изключително щастлив от разностранните интереси на дъщеричката си.

Любовта на Крисия към зимните спортове се зародила преди година, когато започнала сериозно да се занимава с карането на ски. Тъй като това няма как да се случи в родния й Разград (разположен в Дунавската равнина), семейството на певицата обича да пътува до зимния курорт Банско. Именно там малката изпълнителка има ски учителка, която я въвежда в тънкостите на пързалянето, пише България днес. Преподавателката имала цял клас по зимния спорт, като обръщала специално внимание на всички деца.

Покрай хобито на Крисия се „запалили“ и двете й сестри – малката Марина и каката Тифани, които също се впуснали в зимното предизвикателство. През следващите дни семейството на малкия талант планира да се отдаде на пълна почивка в Банско, където децата ще могат да имат повече възможности за забавления. Пътуването ще съвпадне с междусрочната ваканция, така че момичетата няма да изпуснат нищо от учебния материал.

Певицата има ски учителка

 

В зимния спорт се включва и каката Тифани

 

loading...


„Обичаме да ходим в Банско, защото познаваме добре мястото и се чувстваме добре там. Децата се забавляват, ние с жена ми си почиваме“, казва Тодоров. Той внимателно следи темата с проблемните лифтове, като фамилията му избягва да ги използва за по-голяма сигурност. Само преди дни малко момче падна от лифта на Витоша, като вероятно става въпрос за технически проблем. Бизнесменът силно се надява повече да не се стига до подобни инциденти.

Неизменна част от семейството вече е и домашният любимец – кученцето Тоби, което също ще пътува за зимния курорт. Крисия получи симпатичната животинка от порода ши тцу по време на коледните и новогодишните празници, а четириногото й било подарено от много близка приятелка на семейството. Така и четириногото ще има възможност да тича на свобода, като в момента се наслаждава само на разходки из Разград. Крисия е показала отговорност и много сериозно приема грижите за домашния любимец.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *