НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Преслава пътува в самолет с бежанци, свиди й се за скъпи билети

Преслава се убеди в истинността на думите, че евтиното винаги ти излиза по-скъпо. Певицата, която определено не може да се оплаче от финансови затруднения, преживя най-кошмарния полет в живота си, и то по собствен желание. Преди дни Преси имаше участие в столицата на Малта – Валета, докъдето летя с билет за икономична класа на стойност 40 лева! 

Оборотната Преслава явно не желае да си харчи парите за глупости като място в бизнес класа, което отива на звездния ? статус. Вместо това се престрашава да се вози на едно място с десетки гастербайтери и хора с подозрително поведение и нищожни финансови възможности. 

Оказа се, че е все по-често срещано явление родни звезди да не се блазнят от лукс пътуване, а да търсят по-тънкана билети. В този списък е и Преси, която чинно изчака да мине през чек-ина като редови пътник, а след това се подруса едно хубаво в автобусчето до самолета. 

Певицата летеше в компанията на своя озвучител на цена 40 лева на човек, 60 лева на куфар и 120 лева за връщане. Двамата съжалили за своя избор веднага щом прекрачили прага на борда на самолета, пише ежедневник.  Там нямало стюардеси, които да обслужват пътниците, но за сметка на това гъмжало от подозрителни пасажери. Преслава пила едно разтворимо кафе в пластмасова чашка за две евро и сгънала един сандвич, който със сигурност ? е приседнал.  

Въпреки всички премеждия и проклинайки стиснатостта си, Преслава се добрала до заветната цел и цяла нощ забавлявала феновете си в островната държава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *