Димитър Узунов: Изкараха, че съм бил в една забавачка с Бойко Борисов

„Имам само един телефон и само един номер. Как да докажа, че не съм имал комуникация по вайбър. Дайте идея“, каза новото лице на Висшия съдебен съвет Димитър Узунов, който бе заподозрян, че е изпратил есемеса до премиера Борисов, предизвикал скандал сред кадровиците на Темида.

„Вече останах с впечатление, че с господин Борисов сме били в една детска градина. Аз в първа група, той в четвърта. Всичко започна с една снимка, когато той гостуваше в Сандански“, каза Узунов. Той подчерта, че на прага на съдебната реформа няма право да отстъпи от заявените промени.

„Конституционните промени трябва да влязат в Закона за съдебната власт. Вчера в нарочна позиция изразихме нашето становище. Но моята лична интерпретация е следната. Нека не мислим, че политиците, които искат оставката ни, са идиоти. Те не са глупаци и аз смятам, че те казват така: или се вземете в ръце, или ще бъдете погазени. От тук нататък нас ни очаква много работа. Ние ще подпомогнем всяка власт с необходимите инициативи и идеи, за да може страната да върви напред“, заяви представляващият институцията.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *