Милионер от Първомай купи имот на горското за 200 000 лв.

Овчарят-тотомилионер от петричкото село Първомай си построи мечтаната къща, а наскоро похарчи от печалбата си 200 хиляди лева, за да купи имот от горското. С тази покупка 60-годишният Здравко Траянов помогнал и на себе си, и на племенника си, тъй като е закупил парцел на чиято територия е разположен ипотекираният цех за производство на мебели, който управлява родственика му. В същия парцел милионерът си е вдигнал и двуетажна къща.

Здравко засега не я обитава, тъй като мазилката е още мокра. Напролет обаче ще започне да я обзавежда, пък може и някоя булка да се завърти край него.

„С тази покупка сега всичко е наше. Това момче съм го отгледал от малък, син е на сестра ми. Има доста работа, но не му помагам, защото трябва да се оперирам от херния. Реших да му помогна за бизнеса, аз спечелих много пари -1,6 млн. лева, сам съм и тези пари няма да ги нося в гробищата“, коментира инвестицията си милионерът-овчар.

„Печалбата не ме промени, същият човек съм си“, казва още Здравко.

Когато разбра, че е спечелил шестица от тотото, овчарят се избръснал, хвърлил гегата и напуснал, а на работодателя си казал – вече няма нужда да работя, милионер съм.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *