Луна съсипана от болка: „ВИП брадър“ уби мама!

Непрекъснатите скандали и панаири покрай участието на Луна във „ВИП брадър“ са най-вероятната причина за внезапната смърт на майката на попфолк певицата Луна – Стоянка Найденова, коментира столичен вестник. В първите дни на януари сърцето на 70-годишната жена не издържало и тя починала в съня си.

„Мама много се е притеснявала от това, което са показвали по телевизията. Всяка вечер е плакала, милата, тревожила се е. Вдигала е кръвно 210 на 140 от стрес. Непрекъснатите обиди, които се изливаха от различни участници по мой адрес, това, че се опитаха да внушат на зрителите, че съм луда, е разбило сърцето й. Тя ме познава добре и знае, че съм влязла в амплоа, че всичко е мой сценичен образ. Но агресията, която се изсипа срещу мен, заплахите от някои „любими“ мои съквартиранти, просто са я сломили“, казва през сълзи Луна. 

Майката й умира в съня си на 7 януари от сърдечен удар. Певицата намерила майка си бездиханна на сутринта в леглото. „Милата, поне не се е мъчила. Отишла си е тихо и кротко в съня си“, не сдържа болката си Луна.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *