Мара Отварачката си втълпи, че колата й носи нещастие и я пусна за продан

Фолкпевицата Мария, известна като Мара Отварачката, обяви за продан тузарската лимузина Мерцедес Майбах, която й бе подарена само преди година от мъжа й Християн Гущеров, пише „Уикенд“. Поръчковото немско возило си търси нов собственик от началото на годината, колата е оставена да се продава в автокъща „Капитолия“ в столицата – отбелязва изданието.
За баровската немска лимузина, произведена през 2008 година, Мара Отварачката е обявила цена от 200 хиляди лева. Близки до чалга изпълнителката разкриха, че миньончето опитва да се раздели с колата още от миналата есен, но нито един автотърговец не се е съгласил да вземе в оказиона си Майбаха заради солената цена, обявена от собственичката му. Първоначално Мария е искала 250 бона за колата. Едва в края на декември певицата се съгласила да постави по-руземна цена на возилото.
„Тези, които имат пори за Майбах, ще си
купят най-новия модел, а не кола, произведена през 2008 година. Месечната поддръжка на автомобила надхвърля 5000 лева, освен това колата не е в гаранция и всеки следващ ремонт е за сметка на собственика“ – коментират автомобилни специалисти.

Мария взела решение да се раздели с лимузината си, след като закъсала с нея на път за участие миналото лято. Оттогава чалга изпълнителката не се качва във фаталната кола и се вози в джип Рейндж Роувър за 250 хиляди лева, подарен й от Християн Гущеров. Пред свои колежки Мара Отварачката се срамува да признае, че продава Майбаха и несполучливо лъготи, че го е пратила на ребонт в Германия по искане на Мерцедес за подобрения в тунинга.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *