„Беглецът“ Сл. Шоколаров излезе на светло в непризнатата Севернокипърска турска република

Славчо Шоколаров посрещна спокойно новината, че досегашният му клуб „Поморие“ ще го съди заради напускането му през зимната пауза. Макар че има действащ договор с клуба, футболистът от началото на годината е в тима от т.нар. Севернокипърска турска република „Кючук Каймаклъ“.

„Да ме съдят, няма проблем. Аз не смятам да говоря чрез медиите по този въпрос. Има си време, място и хора, с участието на които ще се говори. Няма смисъл да влизам в публична дискусия по проблема. Вниманието ми е насочено към настоящето и това да бъда пълноценен за отбора и близките си. Предложени са ми отлични условия. Осми сме в класирането, с малка разлика в точките. Бяха привлечени и други нови футболисти, за да се засили конкуренцията и да се постигне целта – купата на страната“, коментира Сл. Шоколаров от жилището си в Лефкозия. Там освен на самостоятелния си апартамент се радва и на клубен автомобил, чийто ключове му бяха връчени веднага след пристигането. Феновете го посрещнаха топло по време на неговия официален дебют за „Кючук Каймаклъ“ в турнирния мач като гост на „Йенибоазчи“. Роденият в Дъбница юноша на „Пирин“ (ГД) отбеляза попадение, но то не бе зачетено заради засада. Отборът му победи с 4:0 с две негови асистенции.

26-годишният българин по време на подготовката реализира 6 гола, колкото вкара и при предишния си престой в окупираната част на Кипър с екипа на „Бостънджъ Баджил“.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *