Помощ! Не назначавайте Кунева за министър, не ни трябва „Yes” и в образованието!

Какво се случва с българското образование след 1990г. виждаме всички и  едва ли има българин, който да не е наясно, че целенасочено, упорито и тенденционно се унищожиха здравеопазване, образование, култура и всичко, което бе добро и хубаво в нашата държава. Вече и на децата в детската градина с умни и грамотни родители- та да им  го обяснят, е ясно, че програмата на т.нар. преход е с една, единствена цел: да ни превърнат в прости, болни, лесно манипулируеми, в маса без мнение и позиция.

А образованието на цялата ни нация се оказва най- важната и съществена пречка това да се случи, защото от това как и на какво ще учим децата си зависи дали изобщо ще има държава. В тази връзка с предложението на Реформаторския блок Меглена Кунева да бъде министър на образованието удряме дъното!

Защо ли?! Защото в заведната си политическа кариера тази госпожа заема все важни и отговорни постове , но поне аз не съм я запомнила с нищо по- различно от усложливото „Yes! Yes! Yes!”. Навсякъде и пред всички, защото така се напредва най- бързо и сигурно. Но с какво тази госпожа допринесе за благото на нашата нация и родина, освен че спомогна в превръщането ни в слуги на Америка и Европа?! Ако все пак тази жена оглави образователното министерство, то най- вероятно ще я запомним с премахването от учебната програма на предметите история, география, български език. За да може услужливо училищата ни да подготвят нашите деца само по английски, та като отидат там, в Европата да са добре обучени чираци, та добре да разбират заповедите на господарите си. Ей тогава вече думичката рабство можем да заменим не със съжителство, а направо с приятелство. А защо не направо и с интимно партньорство! Реформатерският блок имат поне една изпробвана кандидатура на Даниел Вълчев, но не я използваха вероятно защото той е човек със собствени мнение, а не обучен да повтаря угоднически „Yes! Yes! Yes!”.

Нека проявим гражданска съвест и апелираме към министър-предсетателя Бойко Борисов: „Не назначавайте Кунева за министър на образованието! С нея ще ударим дъното!“ 

С уважение Румяна Самарджиева

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *