Руски медии: Французойката Каеде Убер е наследничка на Ванга

Обявената от руските медии наследничка на баба Ванга се появи, след като дълго време се твърдеше, че е починала. Момичето се казва Каеде Убер и живее в Монпелие, Франция, а за невероятните прилики между нея и българската пророчица бе разказано в огромен репортаж на руската телевизия НТВ, съобщава България днес.

Сходствата между Ванга и Каеде са невероятни, като както като българката, така и малкото момиче започва да губи зрението си. Малката Каеде използва и същите жестове като баба Ванга. Също като нея малката французойка може да лекува другите, но не и себе си. По подобие на родната пророчица и девойката вижда духове, но се страхува от нощта, тъй като тогава виденията й са най-силни.

„Случая с това момиче не мога да коментирам. Също и за това дали баба Ванга е предрекла, че ще се прероди. Има доста писания за живота й, изследвания от Жени Костадинова. Не е известно такова изявление на леля Ванга за прераждане“, коментира пред вестника репортажа председателят на фондация „Ванга“ Иван Драмов.
За момичето, за което се твърди, че наследила дарбата на петричката гадателка и може да предсказва бъдещето, се заговори през 2011 г., когато тя е на 7 г. Тогава специалисти се захващат с изучаването на феномена на Каеде Убер. Говори се, че първокласничката от Франция ще бъде заведена в Русия, за да се подложи на поредица от научни изследвания за паранормалното и да се разкрие дали наистина е общувала насън с Ванга, както твърди. Година по-късно е съобщено, че момичето е загинало в катастрофа и повече никой и не чува за нея.

Момичето сочи постоянно с показалец също като баба Ванга

Това продължава допреди броени дни, когато от руската телевизия успяват да открият детето и да направят дълъг репортаж за Каеде. Според руските медии едно от пророчествата на баба Ванга твърди, че ще се прероди и ще предаде дарбата си на друга жена. Руснаците са 100% убедени, че това е именно Каеде. Оказало се, че детето само поискало да се скрие.
Приликите между французойчето и Ванга, представени в репортажа, са поразителни. Досущ като баба Ванга и детето по същия начин сочи с пръст, когато изрича своите предсказания. Пипа си слепоочията по същия начин, а напоследък трябва да носи очила, тъй като зрението й се влошава и има опасност да го изгуби.
Детето се страхува от нощта, изпитва ужас от нея, тъй като тогава виденията й са по-силни. Баба Ванга също е известна с това, че не обича нощта, и казвала, че духовете идвали тогава и не я оставяли на мира.

 

Прилика има и в този жест, при който и двете докосват своите слепоочия

„Това не можеш да го изключиш като радио“, обяснявала българката. Същото се случва и с Каеде, която се ужасява от нощта. Тя често се затваря в стаята си на светло и рисува.
През нощта Каеде вижда различни духове – мъже и жени. Тя най-много се страхувала от черен мъж, който й се явявал. Тук руснаците пак са направили паралел с баба Ванга, за която твърдят, че се страхувала от мъж, който, като идвал при нея, и тогава тя изпадала в транс.
„Тя ще вижда в бъдещето, както виждам и аз“, казвала Ванга, твърдят руснаците. Така се случва и с Каете, която почувствала трагедията във Франция. Момичето се страхува страшно много от бежанците. Тя ги вижда вече навсякъде и споделя, че знае, че някои от тях са добри, но усеща и заплаха. Според нея трагедията във Франция ще се повтори.
Момичето започнало да си губи зрението на същата възраст като Ванга. Странните неща около Каеде започват още когато майка й забременява с нея. Жената започва да сънува странни сънища, като не знаела, че чака дете. В съня й се явяват две момичета, които й казват, че е бременна, и затова тя отива на гинеколог. Той потвърдил новината, но майката обяснила, че не иска да знае пола на детето. Известно време след това в нов сън момичетата й съобщили, че ще има момиче.
Каеде знае за своя дар, като при нея виденията винаги се получават неочаквано и винаги през нощта. Сред странните случки била с играчка на Дядо Коледа, която се задвижва от батерии. Въпреки че в нея нямало поставени такива, в момента, в който Каеде влязла в стаята, играчката тръгнала сама. Тогава детето казало на близките си, че някой иска да се свърже с нея.
При друг случай майката на детето се събудила от кошмар, като чула, че момичето крещи, че някой клати леглото й. Оказало се, че наистина креватът се движи без видима причина. Двете отишли в другата стая, но чували шума и оттам. Каеде обяснила, че отново някой иска да контактува с нея, но така и не признала защо и за какво.
В същото време девойката предупреждавала майка си много често, че им предстоят проблеми, най-вече що се отнася до здравето. Така Каеде успяла да спаси дядо си. Казала на майка си, че трябва веднага да се чуят с него да видят как е. В следващия момент започнала да крещи: „Обадете се на дядо! Смърт! Смърт! Смърт!“
След като семейството се обажда на възрастния роднина, се оказва, че той е получил микроинсулт. Благодарение на навременната намеса дядото е спасен. Така роднините на момичето се научават, че когато тя каже смърт, трябва скоростно да реагират.
Детето предвидило смъртта на пастрока си Микаел, който се грижи дълго за нея. Каеде плаче цял ден, без майката да разбере защо. На другия ден мъжът умира.
Въпреки това приятелството между момичето и пастрока продължавало и до днес. Малко след като той издъхва, се явил на Каеде. Тя се научава да го вика при себе си, когато иска да говори с него.

 

loading...


Каеде носи вече очила, тъй като зрението й се влошава

Също като Ванга детето може да лекува с ръцете си останалите, но никога себе си. През 2013 г. момичето получава силни гърчове, има съмнения за епилепсия, но докторите не са сигурни с диагнозата и не могат да помогнат – щом я кръстили в църква, Каеде се оправя.
Момичето обяснява, че като се появи магия в ръцете й, може да лекува болести. Според детето до 6 г. питейната вода на планетата ще свърши. Едно от пророчествата на баба Ванга гласи именно, че един ден питейната вода ще стане по-скъпа от златото.

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *