ММА боец и футболист са братята, пребили 27-г. от Кочериново

Йоан и Стойко Стоянови са братята, които пребиха двама мъже в неделя сутринта пред клуб „Бианко Неро” в Несебър, съобщи flagman.bg, като се позова на отлично осведомени източници. Причините за мелето все още се изясняват от полицията, но според очевидци двете компании се сдърпали още в самото заведение и излезли отвън, за да „се разберат”. Не е ясно дали двамата спортисти са употребили алкохол и дали не са предизвикани от пострадалите. 

Братята дори не са арестувани след кървавия побой, завършил със счупена челюст на 27-годишен мъж от Кочериново. Те не са криминално проявени и били „добри момчета, които досега не са се забърквали в неприятности”. 

20-годишният Йоан Стоянов е сред най-перспективните родни ММА бойци. Последната му поява на ринга е на „Максфайт” 37 в бургаската зала „Младост” в края на миналата година. Несебърският боец натрупа популярност през октомври 2014 г., когато за по-малко от минута нокаутира испанеца Хосе Ел Мансо на „Туинс ММА” в София.

Йоан Стоянов е два пъти републикански шампион по аматьорски ММА, медалист от първенства по Бойно Самбо. Той има седем професионални ММА срещи – 5 победи и 2 загуби. В момента е състезател на най-младия клуб в страната СК „Бойни спортове – Бургас”.

По-големият от двамата братя – 28-годишният Стойко нямал толкова спортни успехи. Той се изявявал като футболист на третодивизионния ОФК Несебър. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *