ЗЛОВЕЩО! Убиецът от пещерата край Враца: Живи ще одера поне 5-има души, като изляза

“Живи ще одера поне петима души, като изляза. А мисля, че ще изляза. Който ме е настъпил, не съм му простил. Смъртта е бързо избавление, ще ги мъча първо. Ще ги затворя някъде, ще ги храня и поя всеки ден по-малко, докато умрат бавно”. Тези закани сипе от затвора Михаил Лещарски, пише „Телеграф”.

57-годишният мъж, известен повече като „убиеца от пещерата” е смятан за може би най-жестокият и извратен сериен убиец у нас. Според полицията и съда той е изнасилил собствената си майка през 90-те години на миналия век, за което има присъда от 12 години.

През периода 2009-2011 година убил двама мъже и една жена и за да не бъде заловен живял в пещера край Враца, където изкарвал с по 3-4 лъжици мед на ден. За всички тези зверства той има доживотна присъда, която излежава в момента.

Сред неговите „подвизи” е убийството на 59-годишната Елена Томова. Трупът на жената е открит в къща в село до Враца. Убиецът изрязал едната гърда на жената и издълбал кръст на челото й.

В началото Михаил признава, че жертвата го спипала да краде от дома й, сипала му ракия и започнала да му чете проповеди за добро поведение, затова я убил. След това обаче променя мнението си: „Не познавам тази жена, нямам нищо със смъртта й. Медиите ме превърнаха в изверг и пещерен човек, аз съм невинен”.

Сега Лещарски сипе закани, че ще отмъщава на всички за всичко. Според него, пътищата на хората, които са го изкарали изверг, ще се пресекат с неговите и тогава „ще ги одера живи”.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *