СКАНДАЛНО! Гери-Никол и Ники Михайлов го направили в гримьорната

Гери-Никол и Ники Михайлов успяха да скандализират персонала на столично заведение, след като най-безцеремонно се усамотили в гримьорната, пише „Галери“. Младата певица имала участие, на което както винаги, присъствал и вратарят. Футболистът я последвал в гримьорната, преди Гери да излезе на сцената. Както обикновено, за изявата я придружавала майка й, тъй като певицата все още няма навършено пълнолетие.

„Оставям ги да се оправят“, казала родителката на излизане от гримьорната, щом видяла Михайлов. Това разказват очевидци от персонала, шокирани от освободеното отношение на майката.

„Ники и Гери-Никол се забавиха още доста в гримьорната. Бяха само двамата, а отвътре се чуваха странни шумове. След около 20-ина мин Михайлов излезе, а Гери остана да се дооправи. Сто процента са се вихрили вътре“, кълнат се от персонала.

В същото време певицата всячески се опитва да убеди медиите, че си няма гадже и е девствена. „Не знам дали са правили секс, но със сигурност поне се пипаха по дупките“, уверяват от заведението.

Малко след това Гери-Никол замина на екзотична почивка в Тайланд заедно с майка си, след което двете ще посетят и Хонконг.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *