Стоичков надяна маска на кечист

Христо Стоичков продължава да забавлява зрителите на базирания в Маями канал за испаноговорещи “Унивисион Депортес” с различните басове, които печели или губи.

Последното му изпълнение бе да си нахлузи в ефир маска на борец от мексиканската разновидност на кеча – луча либре (в превод от испански – свободна борба). Причина за това бе, че Камата е дал най-нисък резултат във вътрешнофирменото състезание по Fantasy Football.

В предаването “Футбол клуб” стана ясно, че българинът е загубил и трябва да подари фланелка на един зрител, а също да направи за наказание нещо, което изберат опонентите му Феликс Фернандес и Едгар Мартинес. При предния загубен бас Мартинес трябваше да излезе на ринга срещу професионален боксьор, така че сега той пожела Стоичков да се срещне с кечист.

В този вид борба състезателите не си откриват лицата и се борят под псевдоним. При Стоичков отиде Рей Мистериосо (Тайнственият крал). Той предложи на Камата да отидат и да се преборят на ринга, но Христо го предупреди, че е тренирал при олимпийския шампион Валентин Йорданов. Освен това Стоичков се вбеси от селфи на кечиста с Кристиано Роналдо и му изхвърли телефона, пише 24 часа.

Тайнственият крал показва на Стоичков снимката с Роналдо.

 

 

 

 

 

loading...


 

 

 

 

По повод предстоящия 50-и рожден ден на най-добрия български футболист, който е на 8 февруари, фигура на кама от осем осмици е изработил ловешкият скулптор Спас Дочев. Той се запознал с Христо по време на престоя му начело на “Литекс”. 

Скулптурата на кама от осем осмици, изработена от Спас Дочев

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *