Бившият данъчен шеф на Петрич се усъвършенства като скиор по 6-7 часа на пистите в Боровец

Бившият шеф на отдел „Местни данъци в такси“ в Петрич Георги Георгиев подкара ски по пистите в курорта Боровец, където заедно със семейството си разпуснаха няколко дни. Амбициозен по природа, Георгиев си поставил още миналата година за цел да доусъвършенства карането на ски и сега се заел да доведе докрай намерението си. За да е на ниво, си наложил по 6-7 часа на ден да прекарва на снежната писта. Според негови приятели, които имали честта да видят карането му, наистина е надобрял, и за трите дни на Боровец вече можел да мине в категорията на напредналите любители скиори. Георги Георгиев се оказа единственият, запален по ските, от екипа на предишния кмет на общината Вельо Илиев. Самият Илиев пък е известен от години като заклет любител на планината, включва се в походи, най-често се катери до билото на Беласица, но няма влечение към ските.
Същото се отнася и за бившите заместник- кметове на Петрич Христо Батев, Николай Георгиев и Христо Георгиев. В графата „планинар“, но не и скиор, попада и бившият главен секретар Туфчо Сандъкчиев.
Профилът на любител на екстремните спортове на ексданъчния шеф Георги Георгиев се допълва и с още една страст, той е и запален велосипедист. Той е редовен участник с бегача си във велообиколката на Беласица, която всяка година минава по обходен маршрут през Македония, Гърция и обратно в Петрич. Георгиев е и част от рокерите в града, запален по моторите. Но през зимата основната му страст и адреналин носят ските. Хобитата си Георги Георгиев предава и на децата си.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *