ПОЧИНА СЪПРУГАТА НА ЕМО ОТ „КОНКУРЕНТ“! Красивата перничанка Ани загуби битката с рака

Красивата и лъчезарна перничанка Ани си отиде днес от този свят. Майка на две прекрасни момичета и съпруга на вокалистът на група „Конкурент“ Емил Анчев. Ето какво написа младият мъж на профилът си във Фейсбук след като постна там черна роза:

Днес от този свят си отиде най-скъпото за мен същество, моята прекрасна съпруга Ани! Знам, че си на по-добро място! Обичам те! Тези скръбни думи сподели с приятелите си от Фейсбук вокалистът на група „Конкурент“ Емил Анчев. Съпругата му Ани загуби неравната битка с рака. През цялото време до нея неотлъчно бяха близките й и най-вече Емил, който до последно вярваше, че Ани ще успее да се пребори. Младата жена имаше дифузен стомашен карцином. Когато става ясна диагнозата, Ани претърпява операция в България. По-късно и тежка химиотерапия и лечение в Турция.

„Няма колега, който да не ме е подкрепил, дори и такива, от които не съм очаквал това. В тази ситуация човек си променя мнението и мисленето за много неща. Много съм благодарен на всички колеги и хора, които ни помагат и подкрепят. Аз също си дадох сметка за какви дребни неща и глупости съм се нервирал и колко безсмислено е било всичко това. Само човек, който е минал по този път, може да го разбере. Хората не оценяват много неща, но то винаги е така за всичко, за съжаление. Трябва нещо да те препъне, за да оцениш това, което си имал или си загубил“, споделя в интервю от октомври 2015 г. Емил Анчев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *