ЗВЕРСКО КЛАНЕ! Студенти от Техническия университет наръгаха до смърт 13-г. девойка заради секс тайна, после скриха трупа

Двама студенти в инженерни специалности в Техническия университет на Вирджиния внимателно планирали отвличането и убийството на 13-годишно момиченце, като дори си купили препарати за почистване и лопата в отделни магазини, след което скрили тялото й в багажника на „Лексус”, заяви прокурор в съд във вторник. Прокурорът от окръг Монгомъри Мери Петит описа как Дейвид Айсенхауър и Натали Кийпърс са планирали да наръгат до смърт малката Никол Ловел и настоя, че Кипърс е в същата позиция, в която е и човекът нанесъл фаталните удари. Петит не назова предполагаем мотив, нито описа самото убийство, но източници от полицията разказаха пред Си Ен Ен, че Айзенхауър в планирал да убие Ловел, защото тя е възнамерявала „да разкрие” тяхната секс връзка. Междувременно, източници от силите за сигурност, запознати с хода на разследването, направиха бомбастично разкритие пред Washington Post. Полицейските източници твърдят, че Айзенхауър е имал секс контакти с Ловел, преди тя да изчезне от дома си на 27 януари. Ако това се окаже вярно, 18-годишният Айзенхауър ще се окаже в нарушение на законите за взаимен секс в щата.

Айзенхауър първо е отрекъл участието си, след като полицията е излязла на неговите следи благодарение на съобщения в телефона на Никол. По-късно той е признал, че е отишъл до дома й и е видял как тя излиза през прозореца в деня на нейното изчезване. По думите му, те са се прегърнали, след което той я е завел при Кийпърс.

Айзенхауър е задържан без право на гаранция. Той е обвинен в отвличане и убийство първа степен. На Кийпърс бе отказано освобождаване под гаранция заради обвиненията, че е съучастник на Айзенхауър, защото му е помогнала да скрие тялото на малкото момиченце на около два часа път от университетския кампус.

На скамейката за подсъдими 19-годишната убийца избухна в плач, докато прокурорът разказваше на съдията как тя е признала, че е помогнала на Айзенхауър да извърши убийството. „Бях развълнувана от това, че съм част от нещо тайно и специално”, е казала Кийпърс на агент на ФБР, подчерта Петит.

Прокурорът разказа още, че Айзенхауър и Кийпърс се срещнали в заведение за бързо хранене, където планирали убийството.

Подробности за това, как точно е протекло убийството, все още не са разпространени. Според Петит обаче, убийците са планирали да прережат гърлото на момиченцето на усамотено място. След това те сложили тялото й в „Лексус” и го изхвърлили покрай път в щата Мериленд.

Точният характер на връзката между Кипйърс и Айзенхауър не е ясна. Родителите на Кийпърс обаче казаха, че дъщеря им е приятелка с Айзенхауър, но в тяхното запознанство не е имало нищо необичайно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *